Playa Luna (Playa La Iglesia)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Moon Beach – voorheen bekend onder de naam Playa El Clarón of La Iglesia, ligt verscholen in een prachtige afgelegen hoek van de centrale noordkust. Alleen lopend te bereiken vanaf Horcón (ongeveer 20 minuten lopen). 500 meter strand in een ecologisch reservaat waar veel vogelsoorten hun broedplaats hebben. Het strand wordt ieder jaar bezocht door honderden naaktrecreanten. Het is vrij toegankelijk en de sfeer is gemoedelijk.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Valparaiso
Chili
Contact
E-mail
Telefoon
+56 9 94102573
Website
https://playaluna.cl
Navigatieadres
Google coördinaten
-32.71243150537622, -71.47039910000001
map Open kaart