Playa Luna (Playa La Iglesia)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Moon Beach – voorheen bekend onder de naam Playa El Clarón of La Iglesia, ligt verscholen in een prachtige afgelegen hoek van de centrale noordkust. Alleen lopend te bereiken vanaf Horcón (ongeveer 20 minuten lopen). 500 meter strand in een ecologisch reservaat waar veel vogelsoorten hun broedplaats hebben. Het strand wordt ieder jaar bezocht door honderden naaktrecreanten. Het is vrij toegankelijk en de sfeer is gemoedelijk.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Valparaiso
Chili
Contact
E-mail
Telefoon
+56 9 94102573
Website
https://playaluna.cl
Navigatieadres
Google coördinaten
-32.71243150537622, -71.47039910000001
map Open kaart