Playa de Can Comes

6,5
Goed 3 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naaktstrand Playa de Can Comes is een mooi 4 km lang zandstrand ten zuiden van Empuriabrava in Noordoost Spanje. Het naaktstrand begint direct ten zuiden van camping Laguna en dan 4 km zuidwaarts. Er wordt gemengd gezond. Toegang is een onverhard pad door een beschermd natuurgebied. Gratis parkeren. Op het strand zijn geen voorzieningen. Let op: op de toegangsweg staat een hoogtebalk van ongeveer 2.40 m. Kom je met een hoger voertuig, dan kun je niet doorrijden en moet je omdraaien.

Adresgegevens

Adres

Empuriabrava
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
42.2297725, 3.1193883999999343
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,5
  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  5
  Kindvriendelijkheid
  6

Niet kunnen komen hoogtebeperking

Ik bezocht de locatie Met partner

Helaas niet kunnen komen met onze van. Wij zijn 2.70 en denk dat er een balk hangt op 2.40? Staat er ook niet bij. En dan moet je het stuk weer helemaal terugrijden..

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2

12 sep 2021 - Sariëlle Onwezen

Dat is vervelend! Dank voor het melden, we hebben het toegevoegd bij de informatie over het strand. Team BlootKompas!

14 sep 2021 - Karlien

6,5

Een mooi langgerekt en diep strand. Volop plaats. Strand zelf op zich niet druk. Er wordt veel gemengd gezond, dus gekleed en naakt door elkaar heen. De toegangsweg naar het strand is een onverhard pad waarbij een 4WD goed van pas komt. Soms diepe sporen waar je handig omheen moet zien te rijden met een normale personenauto. Het strand zelf sluit aan aan een nationaal park / stiltegebied. Aan het strand/in het water zelf zijn ook veel kitesurfers te vinden. Zelf verbleven we op camping Laguna en van daaruit was het naaktstrand op korte loopafstand. Perfect! Beter als via de toegangsweg zelf (hebben we één keer geprobeerd).

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6

23 sep 2015 - Ed uit Hoogerheide

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website