Playa de Can Comes

6,8
Goed 1 review

Kenmerken

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij blootlocaties
 • Korting op activiteiten en evenementen
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze blootlocatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Naaktstrand Playa de Can Comes is een mooi 4 km lang zandstrand ten zuiden van Empuriabrava in Noordoost Spanje. Het naaktstrand begint direct ten zuiden van camping Laguna en dan 4 km zuidwaarts. Er wordt gemengd gezond. Toegang is een onverhard pad door een beschermd natuurgebied. Gratis parkeren. Op het strand zijn geen voorzieningen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6,8
  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  7
6,8

Een mooi langgerekt en diep strand. Volop plaats. Strand zelf op zich niet druk. Er wordt veel gemengd gezond, dus gekleed en naakt door elkaar heen. De toegangsweg naar het strand is een onverhard pad waarbij een 4WD goed van pas komt. Soms diepe sporen waar je handig omheen moet zien te rijden met een normale personenauto. Het strand zelf sluit aan aan een nationaal park / stiltegebied. Aan het strand/in het water zelf zijn ook veel kitesurfers te vinden. Zelf verbleven we op camping Laguna en van daaruit was het naaktstrand op korte loopafstand. Perfect! Beter als via de toegangsweg zelf (hebben we één keer geprobeerd).

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Prettig Bloot recreëren
  7

23 sep 2015 - Ed uit Hoogerheide

Contactinformatie

Adresgegevens
Empuriabrava
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.2297725, 3.1193883999999343
map Open kaart