Plage du Gressier

10
Fenomenaal 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage du Gressier is gelegen ten noorden van Le Gressier, tegenover boswachterwoning ‘Maison Forestière du Gressier’. Je neemt de D107 naar Porge Océan, vervolgens naar Gressier

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

10
  Ligging
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
10

Geweldige Franse Oceaankust

Ik bezocht de locatie Met partner

Het officiële blootstrand van Le Porge ligt aan de noord kant van Porge Océan. In de praktijk wordt overal bloot gerecreëerd behalve bij de opgangen zelf. Op het officiële blootstrand, wat overigens nergens wordt aangegeven, wordt ook niet bloot gerecreëerd. Alleen bij Porge Océan zelf zijn voorzieningen. De kracht is het strand met het grove zand en de oceaan met de grote golven. Zwemmen is voor eigen risico, in de praktijk gebeurt dat alleen in de branding. Het is een ideale plek voor surfen. Het is mogelijk lange stukken bloot over het strand te lopen.

  Ligging
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

06 aug 2019 - Willem Marsman

Contactinformatie

Adresgegevens
Le Porge-Océan
Aquitaine
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.9026407945356, -1.2170337619018028
map Open kaart