Plage des Salins

8
Zeer goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Beschrijving

Plage des Salins is gelegen tussen St.-Jean-de-Monts en St.-Hilaire-de-Riez bij het dorpje Le Grand-Bec, 300 meter ten noorden van de parkeerplaats van het strand. Plage des Salins is een officieel strand. Michelin kaart 67, deelkaart 12. Hier is naturisme op een stuk van 500 meter toegestaan. Het wordt met borden aangegeven.

Adresgegevens

Adres

St. Hilaire-de-Riez
Aquitaine
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
46.76069939903423, -2.038369121704136
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
8

Dit naaktstrand is goed te bereiken, zowel met de auto als met de fiets. Vanaf de (gratis) parkeerplaats is het ca. 100 meter lopen tot de toegang tot het strand. Het naturistisch gedeelte is goed met borden aangegeven en begint ca. 200 meter ten noorden van de strandopgang. Het strand is mooi breed, zelfs bij hoog water. Faciliteiten zijn er verder niet. Het strand wordt voornamelijk bezocht door stellen, al zie je ook wel behoorlijk wat alleengaande mannen en ook vrouwen. Het is heerlijk vertoeven op het strand en er heerst een prettige sfeer. Een aanrader!!

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

26 jun 2015 - JaapV

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website