Plage des Naturistes

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Beschrijving

Plage des Naturistes is gelegen aan de noordkant van het strand ter hoogte van Estagnots. Plage des Naturistes is een officieel naaktstrand. De zone staat aangegeven in de buurt van de 2e bunker. Naturisme wordt hier gedoogd. Het strand ligt tegenover het noordpunt van Lac d’Hossegor tussen de stranden van Estagnots. Bereikbaar vanaf de weg naar de kust en daarna over de Aventue de Gardian. Er is een parkeerterrein.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Adresgegevens

Adres

Hossegor
Aquitaine
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.69230012607364, -1.4403225079345248
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website