Plage des Naturistes

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage des Naturistes is gelegen aan de noordkant van het strand ter hoogte van Estagnots. Plage des Naturistes is een officieel naaktstrand. De zone staat aangegeven in de buurt van de 2e bunker. Naturisme wordt hier gedoogd. Het strand ligt tegenover het noordpunt van Lac d’Hossegor tussen de stranden van Estagnots. Bereikbaar vanaf de weg naar de kust en daarna over de Aventue de Gardian. Er is een parkeerterrein.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hossegor
Aquitaine
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.69230012607364, -1.4403225079345248
map Open kaart