Plage des Granges

8
Zeer goed 1 review

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8
  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8
8

Begin augustus een weekje op een camping te Olonne-sur-Mer gestaan en regelmatig dit strand samen met mijn vriendin bezocht. Zowel met de auto als (wij) per fiets is het strand goed te bereiken. Volg Plage des Sauveterre en dan kom je direct bij de opgang van het textielstrand waar een parkeerplaats is, een strandwacht, een verkooppunt van koude drank en een surfschool. Vervolgens 500 meter naar rechts het strand op en dan begint het naaktstrand dat ca. 1 km lang is. Het gevaarlijk zwemmen valt overigens heel erg mee. Zolang de vlag groen of geel is, kan je gerust de zee in al is en blijft dat natuurlijk altijd op eigen risico; het textielstrand heeft bewaking bij het zwemmen (tussen de blauwe vlaggen!). Het naaktstrand zelf heeft geen faciliteiten, maar is gewoon een heerlijk strand, waar je fijn kan genieten. Door de ligging weinig "last" van paraderende textielgangers.

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

22 aug 2016 - Leo

Contactinformatie

Adresgegevens
Olonne-sur-Mer
Pays de la Loire
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
46.53675625312254, -1.8255260427246185
map Open kaart