Plage de Pen Bron

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Beschrijving

Plage de Pen Bron ligt vlakbij La Turballe, ten zuiden van het Centre Hélio Marin de Pen Bron (VVF). Er is 2.000 meter naaktstrand. Michelin kaart 63, deelkaart 14. D99. Tussen de camping municpal de la Turballe en het maritiem centrum van Pen Bron. Zone van ongeveer 900 meter, vanaf de witte piramide (l’Amer). Verschillende toegangspaden vanaf de parkeerplaats bij de campings en lang de route naar het maritiem centrum. De naturistenzone wordt met borden aangeduid. Opgelet het strand is toegankelijk voor mindervaliden.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Adresgegevens

Adres

La Turballe/Le Croisic
Pays de la Loire
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
47.34295177941286, -2.5078197962951663
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website