Plage de Montalivet

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Beschrijving

Op het strand van naturistencentrum CHM Montalivet en ten zuiden ervan is naaktrecreatie toegestaan. Dit staat verder los van het naturistencentrum. Plage de Montalivet is een officieel naaktstrand. Michelin kaart 71, deelkaart 16. Je neemt de merenroute D102. Hier vind je 1.800 meter strand waar naturisme is toegestaan op basis van een gemeentelijke verordening van 21/07/1967. Het strand wordt beheerd door CHM de Montalivet.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Adresgegevens

Adres

Montalivet-les-Bains
Aquitaine
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
45.36662, -1.15974
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
0033 (0)5 56 737373
Website