Plage de Montalivet

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Op het strand van naturistencentrum CHM Montalivet en ten zuiden ervan is naaktrecreatie toegestaan. Dit staat verder los van het naturistencentrum. Plage de Montalivet is een officieel naaktstrand. Michelin kaart 71, deelkaart 16. Je neemt de merenroute D102. Hier vind je 1.800 meter strand waar naturisme is toegestaan op basis van een gemeentelijke verordening van 21/07/1967. Het strand wordt beheerd door CHM de Montalivet.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Montalivet-les-Bains
Aquitaine
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
0033 (0)5 56 737373
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.36662, -1.15974
map Open kaart