Plage de Mez-an-Aod

6,3
Voldoende 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het strand ligt nabij het Pointe de Servel waar je na een korte wandeling in een baai komt. Michelin kaart 59, deelkaart 1. Je neemt de D21 en volgt de borden. Hier vindt je 1000 meter strand waar naturisme wordt gedoogd. Het strand ligt nabij het Pointe de Servel waar je na een korte wandeling in een baai komt.

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6,3
  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  6
6,3

Bij eb mooi breed zandstrand, bij vloed zeer smal of geen strand. Toegang via zeer smal uit de rots uitgehouwen trapje (1 persoon breed) met ongelijke treden dus slecht toegankelijk voor slecht ter been zijnden. Eventueel toegang via het er naast gelegen zuidelijke textielstrand dat wel via een brede trap bereikbaar is en omlopen om de rotsen bij volledig eb.

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  6

21 aug 2014 - Klaas

Contactinformatie

Adresgegevens
Lannion
Bretagne
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
48.73659953132121, -3.549853793640068
map Open kaart