Plage de Meuvaines

7,3
Goed 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7,3
  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  10
7,3

Bij navraag bij lokale bewoners / bezoekers blijkt dit geen officieel naakstrand te zijn? We hebben ook geen nudisten kunnenontdekken. Echter je zult geen last hebben van pottekijkers en voorbijgangers kijken er ook niet raar van op. Ze lopen zelfs netjes een stukje om! Je kun echter niet makkelijk de zee in, hier zijn namelijk schelpenvisser de hele dag bezig. Pas na 18:00 uur gaan deze naar huis en is het prefect toeven, neem plaats in een oude kazemat of tegen de duinenrij. De auto kun je tegen / achter de duinen parkeren als je het zandpad richting Ver-sur-Mer volgt, zodoende alles bij de hand. Let op de navigatie stuurt je vanaf de D514 een zeer slecht kleipad op, deze is eenrichting. Voor de juiste route zul je via Anselles moeten komen.

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  10

24 jun 2014 - John

Contactinformatie

Adresgegevens
Ver-sur-Mer/Anselles
Normandie
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
49.3458708237652, -0.5487601483154094
map Open kaart