Plage de Meuvaines

7,5
Zeer goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Beschrijving

Adresgegevens

Adres

Ver-sur-Mer/Anselles
Normandie
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
49.3458708237652, -0.5487601483154094
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,5
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  5
7,5

Bij navraag bij lokale bewoners / bezoekers blijkt dit geen officieel naakstrand te zijn? We hebben ook geen nudisten kunnenontdekken. Echter je zult geen last hebben van pottekijkers en voorbijgangers kijken er ook niet raar van op. Ze lopen zelfs netjes een stukje om! Je kun echter niet makkelijk de zee in, hier zijn namelijk schelpenvisser de hele dag bezig. Pas na 18:00 uur gaan deze naar huis en is het prefect toeven, neem plaats in een oude kazemat of tegen de duinenrij. De auto kun je tegen / achter de duinen parkeren als je het zandpad richting Ver-sur-Mer volgt, zodoende alles bij de hand. Let op de navigatie stuurt je vanaf de D514 een zeer slecht kleipad op, deze is eenrichting. Voor de juiste route zul je via Anselles moeten komen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  5

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  5

24 jun 2014 - John

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website