Plage de Marseillan

2,8
Matig 2 reviews

Kenmerken

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid

Algemeen

 • Aan zee
 • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Beperkte naturistenzone. Naaktrecreatie is toegestaan door gemeentelijke besluit op het strand tussen de (snack)bar van Marseillan tot aan het kanaal van het naturistendorp. Een deel van het strand wordt bezocht door vakantiegangers van het vakantiecentrum Centre Naturiste Oltra.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

2,8
  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  4
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
2,8

Plage de Marseillan: naaktstrand niet geschikt voor de gemiddelde NFN-er

Ik bezocht de locatie Met partner

Marseillan-Plage grenst qua strand aan het naaktstrand van Cap d’Agde. Tussen de twee stranden bevindt zich een klein natuurgebied alwaar volgens de borden naturisme is toegestaan. (Réserve Naturelle du Bagnas). Meer specifiek grenst het strand tussen de Paralia Beach Club en 100 meter ten noorden van een van de campings van les Mediterranees. Helaas heeft dit strand weinig te maken met de normen en waarden waarvoor de NFN staat: rust, respect, prettig bloot. Hoe verder men vanaf de camping richting de Paralia Beach Club loopt hoe minder dit bovenstaande van toepassing is. Zelfs in september loopt het strand overvol van zowel dames maar vooral heren die graag de aandacht trekken van andere personen om hun partners sexueel te verwennen. Daarbij geteld ook de vele piercings en ijzerwaren in geslachtsdelen maakt het dat dit strand het tegenovergestelde is van wat de gemiddelde NFN-er van een prettig bloot stand verwacht. Zeker ook voor kinderen ongeschikt. Vermijden dus, dit strand. Tenzij je heel andere bedoelingen hebt.

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  4
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  4
  Staat van het sanitair
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2

10 sep 2021 - Jan

Het naaktstrand dichtbij naturistencamping René Oltra biedt is inderdaad geschikter voor liefhebbers van rust, ruimte en ‘prettig bloot’ dan het noordelijker gelegen deel van dit naaktstrand.

10 sep 2021 - Jan

Contactinformatie

Adresgegevens
Cap d'Adge
Hérault
033 04 67 01 06 36
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.299501, 3.536029
map Open kaart