Naaktstrand Plage de la Pointe d’Agon

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand Plage de la Pointe d’Agon is bereikbaar via de weg vanaf La Pointe d’Agon in Frankrijk. Draai rechts een zandweg in voor de vuurtoren. Loop op het strand richting Coutainville tot je een kleine kaap passeert en een zandstrand aantreft. Houd rekening met de getijden

Het strand is gelegen in een beschermd natuurgebied. Opgelet, er wordt geen toezicht gehouden (onbewaakt zwemmen) en er zijn geen voorzieningen ter plaatse. Sinds 2014 is bij gemeentelijke verordening het zuidelijke deel van het strand gereserveerd voor naturisten.

Adresgegevens

Adres

Agon-Coutainville
Manche
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
49.004126, -1.584674
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie