Naaktstrand Plage de la Pointe d’Agon

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Plage de la Pointe d’Agon is bereikbaar via de weg vanaf La Pointe d’Agon in Frankrijk. Draai rechts een zandweg in voor de vuurtoren. Loop op het strand richting Coutainville tot je een kleine kaap passeert en een zandstrand aantreft. Houd rekening met de getijden

Het strand is gelegen in een beschermd natuurgebied. Opgelet, er wordt geen toezicht gehouden (onbewaakt zwemmen) en er zijn geen voorzieningen ter plaatse. Sinds 2014 is bij gemeentelijke verordening het zuidelijke deel van het strand gereserveerd voor naturisten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Agon-Coutainville
Manche
Frankrijk
Navigatieadres
Google coördinaten
49.004126, -1.584674
map Open kaart