Plage de la Moulière

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Verlaat de D201 bij Verger en rijd vervolgens richting de kust. Het strand van Le Verger ligt in de gemeente Cancale, op slechts enkele kilometers afstand ten oosten van de stranden van Saint – Coulomb. Rechts,  in de buurt van Pointe de la Moulière (het strand wordt ook het strand van Moulière genoemd), vind je een naturistenzone.

Om dit strand te bereiken vanuit Cancale neem je de kustweg (toeristische route – D201) richting Saint-Malo en volgt u de borden die het strand van Le Verger aanduiden (en die naar de Chapelle du Verger). Er is een grote parkeerplaats aan het strand (met een kleine snackbar in de zomer).

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Cancale
Bretagne
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
48.66440956045417, -1.8638806059265107
map Open kaart