Plage de la Moulière

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Verlaat de D201 bij Verger en rijd vervolgens richting de kust. Het strand van Le Verger ligt in de gemeente Cancale, op slechts enkele kilometers afstand ten oosten van de stranden van Saint – Coulomb. Rechts,  in de buurt van Pointe de la Moulière (het strand wordt ook het strand van Moulière genoemd), vind je een naturistenzone.

Om dit strand te bereiken vanuit Cancale neem je de kustweg (toeristische route – D201) richting Saint-Malo en volgt u de borden die het strand van Le Verger aanduiden (en die naar de Chapelle du Verger). Er is een grote parkeerplaats aan het strand (met een kleine snackbar in de zomer).

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Cancale
Bretagne
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
48.66440956045417, -1.8638806059265107
map Open kaart