Plage de Ilbarritz

8,5
Geweldig 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage de Ilbarritz is gelegen ten zuiden van Biarritz en ten noorden van het dorp Bidart. Het zuidelijke gedeelte van dit strand is naturistisch. Er mag niet in zee worden gezwommen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8,5
  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
8,5

Hou je van een beetje ruig dan is dit een prachtplek. Geklede en ongeklede gasten. Veel jeugd, surfers goede 'vrijheid blijheid' sfeer. Hele ruwe en gevaarlijke zee onder aan de rotswanden. Adembenemend mooi. Een beetje spelen in de golven kan, zwemmen is levensgevaarlijk. Er zijn geen faciliteiten en het is af te raden met kleine kinderen. In Bidard vanaf de rue de Tutilenia lopen twee wandelpaden naar de zee. De minst lange en lastige vind je daar waar de straat overgaat in een doodlopende weg. Via lange trappen kom je in een soort inham bij de zee waar je over de stenen zonder al te veel moeite op het strand komt. Kies je voor de route naar beneden via de Chemin de Garakoitz dan kom je uiteindelijk uit bij een plek waar je via een touw naar beneden kunt klauteren.

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

05 jul 2016 - Bart

Contactinformatie

Adresgegevens
Bidart
Aquitaine
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.44765512218631, -1.5890931507873347
map Open kaart