Plage de Ilbarritz

9
Uitmuntend 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Plage de Ilbarritz is gelegen ten zuiden van Biarritz en ten noorden van het dorp Bidart. Het zuidelijke gedeelte van dit strand is naturistisch. Er mag niet in zee worden gezwommen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

9
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
9

Hou je van een beetje ruig dan is dit een prachtplek. Geklede en ongeklede gasten. Veel jeugd, surfers goede 'vrijheid blijheid' sfeer. Hele ruwe en gevaarlijke zee onder aan de rotswanden. Adembenemend mooi. Een beetje spelen in de golven kan, zwemmen is levensgevaarlijk. Er zijn geen faciliteiten en het is af te raden met kleine kinderen. In Bidard vanaf de rue de Tutilenia lopen twee wandelpaden naar de zee. De minst lange en lastige vind je daar waar de straat overgaat in een doodlopende weg. Via lange trappen kom je in een soort inham bij de zee waar je over de stenen zonder al te veel moeite op het strand komt. Kies je voor de route naar beneden via de Chemin de Garakoitz dan kom je uiteindelijk uit bij een plek waar je via een touw naar beneden kunt klauteren.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

05 jul 2016 - Bart

Contactinformatie

Adresgegevens
Bidart
Aquitaine
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.44765512218631, -1.5890931507873347
map Open kaart