Naturistencamping Pines Outdoor Club

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

The Pines is een oase van rust en kalmte – een plek waar u kunt ontspannen en genieten van het vriendelijke gezelschap van andere naturisten, weg van de drukke, haastige wereld om u heen. Het clubterrein, gelegen op een heuvel met uitzicht op Longhope aan de rand van het Forest of Dean, is handig voor Cheltenham, Gloucester, Tewkesbury, Ross, Monmouth en South Wales, en sommige leden reizen van zelfs verder weg.

Leden zijn welkom om gasten mee te nemen, maar we kunnen helaas geen dagbezoek of kamperen voor individuen aanbieden, tenzij vergezeld door een lid. We verwelkomen echter soms andere naturistenclubs of -groepen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Gloucester Road
GL17 0RA Longhope
South West
Engeland
Contact
E-mail
pines_sec@live.co.uk
Telefoon
+44 (0)7554543841
Website
http://www.pinesoutdoorclub.org.uk/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.87513, -2.44616
map Open kaart