Naturistencamping Pines Outdoor Club

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Beschrijving

The Pines is een oase van rust en kalmte – een plek waar u kunt ontspannen en genieten van het vriendelijke gezelschap van andere naturisten, weg van de drukke, haastige wereld om u heen. Het clubterrein, gelegen op een heuvel met uitzicht op Longhope aan de rand van het Forest of Dean, is handig voor Cheltenham, Gloucester, Tewkesbury, Ross, Monmouth en South Wales, en sommige leden reizen van zelfs verder weg.

Leden zijn welkom om gasten mee te nemen, maar we kunnen helaas geen dagbezoek of kamperen voor individuen aanbieden, tenzij vergezeld door een lid. We verwelkomen echter soms andere naturistenclubs of -groepen.

Adresgegevens

Adres

Gloucester Road
GL17 0RA Longhope
South West
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.87513, -2.44616
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
pines_sec@live.co.uk
Telefoon
+44 (0)7554543841
Website
http://www.pinesoutdoorclub.org.uk/