Naturistencamping Pines Outdoor Club

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

The Pines is een oase van rust en kalmte – een plek waar u kunt ontspannen en genieten van het vriendelijke gezelschap van andere naturisten, weg van de drukke, haastige wereld om u heen. Het clubterrein, gelegen op een heuvel met uitzicht op Longhope aan de rand van het Forest of Dean, is handig voor Cheltenham, Gloucester, Tewkesbury, Ross, Monmouth en South Wales, en sommige leden reizen van zelfs verder weg.

Leden zijn welkom om gasten mee te nemen, maar we kunnen helaas geen dagbezoek of kamperen voor individuen aanbieden, tenzij vergezeld door een lid. We verwelkomen echter soms andere naturistenclubs of -groepen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Gloucester Road
GL17 0RA Longhope
South West
Engeland
Contact
E-mail
pines_sec@live.co.uk
Telefoon
+44 (0)7554543841
Website
http://www.pinesoutdoorclub.org.uk/
Navigatieadres
Google coördinaten
51.87513, -2.44616
map Open kaart