Phoenix Sun Club

Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De Phoenix Sun Club is gesitueerd in de omgeving van het mooie Cheshire tussen Macclesfield en Congleton. Er hangt een vriendelijke sfeer op de camping.Het terrein is 0,5 hectare groot en is het hele jaar door geopend. INF/NFN-kaart wordt gevraagd.
Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein vind je een zwembad, sauna, kinderspeelplaats, meerdere sportvelden en een keuken voor eigen gebruik. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tunstall Road (close to Bosley Motor Bodies)
Bosley
North West
Engeland
Contact
E-mail
phoenixsun@talktalk.net
Telefoon
+44 (0)1625424072
Website
http://www.phoenixsunclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
53.18177510377399, -2.142335177770974
map Open kaart