Phoenix Sun Club (deze locatie is gesloten 2023)

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

De Phoenix Sun Club is gesitueerd in de omgeving van het mooie Cheshire tussen Macclesfield en Congleton. Er hangt een vriendelijke sfeer op de camping.Het terrein is 0,5 hectare groot en is het hele jaar door geopend. INF/NFN-kaart wordt gevraagd.
Faciliteiten en mogelijkheden
Op het terrein vind je een zwembad, sauna, kinderspeelplaats, meerdere sportvelden en een keuken voor eigen gebruik. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.
17/08/23  update:  NFN heeft contact gezocht met deze locatie. Telefoon wordt niet beantwoord, emailadres is incorrect en de website is uit de lucht.

Adresgegevens

Adres

Tunstall Road (close to Bosley Motor Bodies)
Bosley
North West
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.18177510377399, -2.142335177770974
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
+44 (0)1625424072
Website