Pelican Point Nudist Resort

Meer foto's (11)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Pelican Point Nudist  ligt in de regio Riverland in South Australia vlakbij de plaats Barmera. Het terrein is ongeveer 15,5 hectare groot en ligt direct aan Lake Bonney, waar af en toe zeldzame schildpadden worden gespot. Auto’s staan op een afzonderlijke parkeerplaats. Honden zijn niet toegestaan. Voor mindervaliden is het terrein goed te betreden. Gasten worden verzocht van tevoren contact op te nemen. Het terrein ligt in een zeer rustige omgeving. Aangesloten bij de ANF.

Faciliteiten en mogelijkheden
Het terrein heeft zowel tentplaatsen als plaatsen voor caravans en campers. Ook is er een aantal bungalows/stacaravans te huur. Er is een clubhuis aanwezig en er worden levensmiddelen verkocht. Barbecue, keuken, wijngaard, mindervalidentoilet en -douche, sauna, recreatiehal met tafeltennis en darten, tennisbaan, volleybalveld en badmintonveld.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
49 Morgan Road
Barmera
Australië
Contact
E-mail
Telefoon
+61 (0)885887366
Website
http://www.riverland.net.au/pelicanpoint
Navigatieadres
Google coördinaten
-34.22666, 140.43081
map Open kaart