Pelican Point Nudist Resort

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Pelican Point Nudist  ligt in de regio Riverland in South Australia vlakbij de plaats Barmera. Het terrein is ongeveer 15,5 hectare groot en ligt direct aan Lake Bonney, waar af en toe zeldzame schildpadden worden gespot. Auto’s staan op een afzonderlijke parkeerplaats. Honden zijn niet toegestaan. Voor mindervaliden is het terrein goed te betreden. Gasten worden verzocht van tevoren contact op te nemen. Het terrein ligt in een zeer rustige omgeving. Aangesloten bij de ANF.

Faciliteiten en mogelijkheden
Het terrein heeft zowel tentplaatsen als plaatsen voor caravans en campers. Ook is er een aantal bungalows/stacaravans te huur. Er is een clubhuis aanwezig en er worden levensmiddelen verkocht. Barbecue, keuken, wijngaard, mindervalidentoilet en -douche, sauna, recreatiehal met tafeltennis en darten, tennisbaan, volleybalveld en badmintonveld.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
49 Morgan Road
Barmera
Australië
Contact
E-mail
Telefoon
+61 (0)885887366
Website
http://www.riverland.net.au/pelicanpoint
Navigatieadres
Google coördinaten
-34.22666, 140.43081
map Open kaart