Pacific Sun Friends

5
Onvoldoende 1 review
Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bij Pacific Sun Friends zorgt onze grootste prioriteit voor de gemeenschap van vrienden die we in de loop van de jaren om ons heen hebben opgebouwd.

We zijn trots op de hechte en vriendelijke sfeer die we op de campings hebben en zijn altijd blij om nieuwkomers en vaste bezoekers te verwelkomen.

We zijn een tweede thuis voor velen in onze gemeenschap en hebben hoogwaardige faciliteiten en activiteiten ontwikkeld waar iedereen van kan genieten in onze vredige haven.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

5
  Ligging
  5
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  5
5

Terrein bezocht na een periode van wateroverlast, waarvan de sporen nog zichtbaar waren. Gevolg: een muggenplaag en bijna geen gasten. Terrein heel primitief. Geen winkel/restaurant en kinderzwembad aanwezig. Zwemmen in brak water van de rivier was op dat moment vanwege de door de recente wateroverlast veroorzaakte vervuiling niet aan te raden. Wel genoten van de mooie natuur en de rust. Emile.

  Ligging
  5
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  5
  Kindvriendelijkheid
  5
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  5

07 feb 2012 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Quinn Road
QLD 4510 Donnybrook
Australië
Contact
E-mail
sunfriends@skymesh.com.au
Telefoon
+61 (0)754988333 /+61 (0)427988330
Website
http://www.pacificsunfriends.com.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-27.01652, 153.03753
map Open kaart