Oasi di Zello

5,9
Voldoende 2 reviews
Meer foto's (8)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Zello is een ontzagwekkende oase vol eeuwenoude bomen en kastanjebomen, gelegen op ongeveer 400 meter boven zeeniveau. We moeten benadrukken dat het centrum gericht is op gezondheidsbewuste naturisten.

De Zello-oase kan met de auto bereikt worden vanaf het Villaggio della Salute Più-complex als u gedurende 1 km de weg vervolgt en dan de onverharde weg aan de rechterkant neemt, die u nog 1,8 km moet volgen totdat u de parkeerplaats bereikt.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,9
  Ligging
  7,5
  Kindvriendelijkheid
  5
  Prettig Bloot recreëren
  7
  Faciliteiten
  4
6,3

Enkele jaren geleden een soort gelijke ervaring als hier boven. Bij de oase, die schitterend is, is het niet mogelijk te kamperen. Hier toen ook al voor gewaarschuwd, waarom dit is weggehaald? Evt een nacht is mogelijk, maar geen verdere voorzieningen.Dichts bijzijnde winkel is kilometers verderop In het weekend, bij mooi weer erg druk met italianen, erg gezellig.

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  5
  Prettig Bloot recreëren
  7

14 feb 2019 - R van Helden

6

Na een lange rit kwamen wij hier aan vol verwachting van dit terrein. Echter, dit is een textielcamping tegenover een waterglijbanenpark. Kamperen kan op een verdroogd veldje, verder geen recreatiemogelijkheden. De toegangskaarten voor het waterpark kosten 20 euro p.p.p.d en dan mag je ook naar het naturistische dagrecreatieterrein. We waren met 5 personen, dus kamperen plus toegang kwam op 130 euro per dag. Teleurgesteld zijn we weer vertrokken. De omgeving is wel erg mooi en rustig. Ruim 20 km binnendoor rijden vanaf de autostrada.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  4

18 aug 2016 - Lien & Paul

Contactinformatie

Adresgegevens
via Sillaro 27
I-40050 Monterenzio
Noord Italië
Italië
Contact
E-mail
naturisti@oasidizello.it
Telefoon
+39 (0)51929791/ (0)51929972/ (0)3477310959
Website
http://www.oasidizello.it
Navigatieadres
Google coördinaten
44.298253, 11.435502
map Open kaart