Oasi di Zello

5,5
Voldoende 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Zello is een ontzagwekkende oase vol eeuwenoude bomen en kastanjebomen, gelegen op ongeveer 400 meter boven zeeniveau. We moeten benadrukken dat het centrum gericht is op gezondheidsbewuste naturisten.

De Zello-oase kan met de auto bereikt worden vanaf het Villaggio della Salute Più-complex als u gedurende 1 km de weg vervolgt en dan de onverharde weg aan de rechterkant neemt, die u nog 1,8 km moet volgen totdat u de parkeerplaats bereikt.

 

Adresgegevens

Adres

via Sillaro 27
I-40050 Monterenzio
Noord Italië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
44.298253, 11.435502
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

5,5
  Blootvriendelijkheid
  7
  Faciliteiten
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7,5
  Kindvriendelijkheid
  5
7

Enkele jaren geleden een soort gelijke ervaring als hier boven. Bij de oase, die schitterend is, is het niet mogelijk te kamperen. Hier toen ook al voor gewaarschuwd, waarom dit is weggehaald? Evt een nacht is mogelijk, maar geen verdere voorzieningen.Dichts bijzijnde winkel is kilometers verderop In het weekend, bij mooi weer erg druk met italianen, erg gezellig.

  Blootvriendelijkheid
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  5

14 feb 2019 - R van Helden

4

Na een lange rit kwamen wij hier aan vol verwachting van dit terrein. Echter, dit is een textielcamping tegenover een waterglijbanenpark. Kamperen kan op een verdroogd veldje, verder geen recreatiemogelijkheden. De toegangskaarten voor het waterpark kosten 20 euro p.p.p.d en dan mag je ook naar het naturistische dagrecreatieterrein. We waren met 5 personen, dus kamperen plus toegang kwam op 130 euro per dag. Teleurgesteld zijn we weer vertrokken. De omgeving is wel erg mooi en rustig. Ruim 20 km binnendoor rijden vanaf de autostrada.

  Faciliteiten
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8

18 aug 2016 - Lien & Paul

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
naturisti@oasidizello.it
Telefoon
+39 (0)51929791/ (0)51929972/ (0)3477310959
Website
http://www.oasidizello.it