Naturistencamping Oaklake Trails Naturist Park

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping Oaklake Trails Naturist Park is een grote familiecamping in de buurt van Tulsa (Oklahoma – Verenigde Staten). Het terrein beslaat ruim 160 hectare aan goed onderhouden natuur, waar je naturistisch kunt wandelen. Bezoekers worden verzocht zich van tevoren aan te melden, zodat ze niet voor een gesloten poort staan. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Oaklake Trails Naturist Park

Kampeerplaatsen voor tent, camper en caravan (met en zonder elektriciteit), zwembad, meertje, hot tub, verhuur van huisjes, clubhuis met pooltafel en spelletjes, wandelgelegenheid, paviljoen met bistro, grote speeltuin, WiFi.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
24601 Milfay Road
OK 74028 Depew
New York
Verenigde Staten
Contact
E-mail
oltnaturistpark@aol.com
Telefoon
+001 (918)3245999
Website
http://www.oaklaketrails.com
Navigatieadres
Google coördinaten
35.80553500, -96.55943
map Open kaart