Nottingham Sun Club

8,3
Zeer goed 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein van de Nottingham Sun Club is 2,5 hectare groot en ligt midden in het bosgebied van Nottinghamshire. Dit verenigingsterrein heeft een vrij gesloten karakter, maar met enig voorwerk is het zeker mogelijk hier te recreëren. Het wordt daarom op prijs gesteld als je voorafgaand aan je bezoek contact opneemt en reserveren en de NFN/INF-pas zijn verplicht. Honden zijn niet welkom.

Faciliteiten en mogelijkheden
Verhuur van chalets. De camping heeft 2 paviljoenen. De eerste heeft een sauna, douche en een rustruimte, de tweede is bedoeld voor de sociale evenementen en is ingericht met een bar en een keuken. Ook is er op het terrein een groot overdekt verwarmd zwembad en zijn er veel sportfaciliteiten: tennisbaan, 3 minitennisbanen, 2 petanquebanen en een volleybalveld. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats.

Het terrein bestaat uit een variatie van beschutting en open velden. Caravans zijn niet welkom. De auto’s staan op een afzonderlijke parkeerplaats.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

8,3
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
8,3

Vriendelijke camping op een geweldige locatie, wat tegenvalt is het gebrek aan vuilnisemmers. Bij het afwassen kun je zelfs het zeefje niet ledigen in de keuken. In het toilet is dus ook geen afvalemmer. Eten en drinken is niet verkrijgbaar vandaar de neutrale beoordeling.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

08 aug 2018 - H Vruggink

Contactinformatie

Adresgegevens
Blidworth Waye
NG15 8GD Nottingham Papplewick
East Midlands
Engeland
Contact
E-mail
membership.sec@hotmail.co.uk
Telefoon
+44 (0)7977490428 / 7925596457
Website
http://www.nottssunclub.co.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
53.0809, -1.17924
map Open kaart