Northside Country Club Inc.

Meer foto's (7)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Northside Country Club is een van de oudste door leden beheerde en geëxploiteerde nudistenclubs in Australië. We begonnen in 1959 als de Brunswick Sun and Health Club, maar tegen het midden van de jaren zestig was het bekend geworden als Northside Country Club. Enkele jaren later werd Northside een Incorporated Association.

Gedurende onze geschiedenis bestaat ons lidmaatschap uit koppels, gezinnen en alleenstaanden. We hebben altijd het volledige spectrum van leeftijd, grootte en typen vertegenwoordigd; van zakenmensen, professionals en vakmensen, tot zelfstandigen en gepensioneerden. Een zeer belangrijk onderdeel van Northside is het behoud van de anonimiteit, privacy en veiligheid van al onze leden.

Northside is een familie georiënteerde nudistenclub die alle gelijkgestemde mensen hartelijk verwelkomt. We richten ons op lidmaatschappen voor koppels en gezinnen. We staan ??ook een beperkt aantal alleenstaande leden toe onder een genderevenwichtssysteem.

Hoewel we ledengericht zijn, genieten we ook van gelijkgestemde gezinnen, stellen en alleenstaanden die hun nudistenlevensstijl willen proberen of uitbreiden, bezoeken onze club tijdens sociale weekenden.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
VIC 3758 Tooborac
Australië
Contact
E-mail
info@northsideclub.org.au
Telefoon
+61 (0)439446620
Website
http://www.northsideclub.org.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-37.04417, 144.79886
map Open kaart