Northside Country Club Inc.

Meer foto's (7)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Northside Country Club is een van de oudste door leden beheerde en geëxploiteerde nudistenclubs in Australië. We begonnen in 1959 als de Brunswick Sun and Health Club, maar tegen het midden van de jaren zestig was het bekend geworden als Northside Country Club. Enkele jaren later werd Northside een Incorporated Association.

Gedurende onze geschiedenis bestaat ons lidmaatschap uit koppels, gezinnen en alleenstaanden. We hebben altijd het volledige spectrum van leeftijd, grootte en typen vertegenwoordigd; van zakenmensen, professionals en vakmensen, tot zelfstandigen en gepensioneerden. Een zeer belangrijk onderdeel van Northside is het behoud van de anonimiteit, privacy en veiligheid van al onze leden.

Northside is een familie georiënteerde nudistenclub die alle gelijkgestemde mensen hartelijk verwelkomt. We richten ons op lidmaatschappen voor koppels en gezinnen. We staan ??ook een beperkt aantal alleenstaande leden toe onder een genderevenwichtssysteem.

Hoewel we ledengericht zijn, genieten we ook van gelijkgestemde gezinnen, stellen en alleenstaanden die hun nudistenlevensstijl willen proberen of uitbreiden, bezoeken onze club tijdens sociale weekenden.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
VIC 3758 Tooborac
Australië
Contact
E-mail
info@northsideclub.org.au
Telefoon
+61 (0)439446620
Website
http://www.northsideclub.org.au
Navigatieadres
Google coördinaten
-37.04417, 144.79886
map Open kaart