Northside Country Club Inc.

9
Uitmuntend 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Northside Country Club is een van de oudste door leden beheerde en geëxploiteerde nudistenclubs in Australië. We begonnen in 1959 als de Brunswick Sun and Health Club, maar tegen het midden van de jaren zestig was het bekend geworden als Northside Country Club. Enkele jaren later werd Northside een Incorporated Association.

Gedurende onze geschiedenis bestaat ons lidmaatschap uit koppels, gezinnen en alleenstaanden. We hebben altijd het volledige spectrum van leeftijd, grootte en typen vertegenwoordigd; van zakenmensen, professionals en vakmensen, tot zelfstandigen en gepensioneerden. Een zeer belangrijk onderdeel van Northside is het behoud van de anonimiteit, privacy en veiligheid van al onze leden.

Northside is een familie georiënteerde nudistenclub die alle gelijkgestemde mensen hartelijk verwelkomt. We richten ons op lidmaatschappen voor koppels en gezinnen. We staan ??ook een beperkt aantal alleenstaande leden toe onder een genderevenwichtssysteem.

Hoewel we ledengericht zijn, genieten we ook van gelijkgestemde gezinnen, stellen en alleenstaanden die hun nudistenlevensstijl willen proberen of uitbreiden, bezoeken onze club tijdens sociale weekenden.

 

Adresgegevens

Adres

VIC 3758 Tooborac
Australië

Navigatieadres

Google coördinaten
-37.04417, 144.79886
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

9
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
9

Warm welkom

Ik bezocht de locatie Met partner

Northside Nudist Club is open voor bezoekers bij social events, aangegeven op de website. Dit omdat er dan zeker leden aanwezig zijn. Wij waren er in de week van Oud & Nieuw. We stonden er met onze tent, maar zaten meestal in of bij het clubhuis, waar het elke dag om 17:00 uur Happy Hour was ('bring your own drinks - gelukkig was de alcohol inname bescheiden - and snacks'), iedereen z'n eigen maaltijd bereidde in de goed geoutilleerde keuken plus BBQ en er gezamenlijk gegeten werd. We voelden ons enorm welkom en hadden veel leuke en interessante gesprekken. Geen enkel probleem trouwens als je liever bij je eigen kampeermiddel blijft. Je kunt er ook een kleine cabine huren. Het sanitair is basic maar schoon, en de douches zijn heerlijk. Het terrein is groot genoeg om een leuke wandeling te maken, met prachtig uitzicht over de omringende heuvels. Er is een zwembad, maar dat is klein en ondiep, dus alleen geschikt om af te koelen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  6
  Staat van het sanitair
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

04 jan 2023 - Feikje Meeuwsen

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@northsideclub.org.au
Telefoon
+61 (0)439446620
Website
http://www.northsideclub.org.au