Naturistenhotel Club Fantastico

Wordt lid

Kenmerken

Eten en drinken

  • Restaurant

Algemeen

  • Vakantiehuis

Faciliteiten

  • Buitenbad

Diversen

  • Wifi

Beschrijving

Club Fantastico is gelegen op een schiereiland op het Franse gedeelte van St.Maarten. Dit kleine boutique hotel voor naturisten kijkt uit over Baia Orientale, waar het naaktstrand ligt bij Club Oriënt.  Het witte zand, kristal helder water, en koraalrif maken het strand erg aantrekkelijk.

Club Fantastico is aangesloten bij de American Association for Nude Recreation (AANR).

Dit kleine boutique hotel voor naturisten kijkt uit over Baia Orientale, waar het naaktstrand ligt bij Club Oriënt.  Het witte zand, kristal helder water, en koraalrif maken het strand erg aantrekkelijk. Drie onbewoonde eilandjes in de baai, maken deze baai tot een ideale tropische bestemming en tot een uiterst ontspannen naturistisch vakantieparadijs.

Het strand is openbaar en circa 10 minuten lopen vanuit Club Fantastico. De terugweg gaat echter bergopwaarts, dus dan doet u er wel 3 keer zo lang over. Op het strand worden ligbedden en parasols verhuurd en er is een strandbar voor versnaperingen.

Deze accommodatie is te boeken via Internatuur.

Adresgegevens

Adres

Orient Baie, 96
FWI 97150 Orient Bay
Sint Maarten

Navigatieadres

Google coördinaten
18.088586, -63.019295
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@clubfantastico.net
Telefoon
+011 3059219604
Website
https://www.clubfantastico.net