Naturistencamping White Tail Resort

Meer foto's (6)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping White Tail Resort ligt in de bossen van het prachtige Southampton County in Virginia in de Verenigde Staten.

De 45 hectare bieden jou en je gezin de mogelijkheid om te genieten van een ontspannende kledingvrije ervaring op de naturistencamping of in de verschillende accommodaties.

Het maakt geen verschil of je een eerste keer nudist bent of al jarenlang een nudist bent; met de vele activiteiten voor alle leeftijden biedt White Tail Resort een omgeving die de stress van je dagelijks leven verlicht. Je kunt je de hele dag ontspannen in de zon op het zwembad, naakt ontspannen in de hot tub om de stress weg te nemen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
39033 White Tail Drive
VA 23866 Ivor
Virginia
Verenigde Staten
Contact
E-mail
office@whitetailresort.org
Telefoon
+001 (757)8596123
Website
http://www.whitetailresort.org
Navigatieadres
Google coördinaten
36.88914, -76.84015
map Open kaart