Naturistencamping White Tail Resort

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naturistencamping White Tail Resort ligt in de bossen van het prachtige Southampton County in Virginia in de Verenigde Staten.

De 45 hectare bieden jou en je gezin de mogelijkheid om te genieten van een ontspannende kledingvrije ervaring op de naturistencamping of in de verschillende accommodaties.

Het maakt geen verschil of je een eerste keer nudist bent of al jarenlang een nudist bent; met de vele activiteiten voor alle leeftijden biedt White Tail Resort een omgeving die de stress van je dagelijks leven verlicht. Je kunt je de hele dag ontspannen in de zon op het zwembad, naakt ontspannen in de hot tub om de stress weg te nemen.

Adresgegevens

Adres

39033 White Tail Drive
VA 23866 Ivor
Virginia
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
36.88914, -76.84015
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
office@whitetailresort.org
Telefoon
+001 (757)8596123
Website
http://www.whitetailresort.org