Naturistencamping Südland

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit zeer rustig gelegen, 2 hectare grote verenigingsterrein ligt ten noorden van Graz. Het is via een zeer bochtige weg te bereiken. Er zijn veel schaduwrijke staanplaatsen en het is voor caravans niet toegankelijk.De kampeergrond bestaat uit gras. Huisdieren (honden) zijn niet toegestaan. De INF/NFN ledenpas is verplicht. Er is een aparte parkeerplaats voor de auto’s. Het terrein is het gehele jaar geopend.

Faciliteiten en mogelijkheden
Toiletten, douches, warm/koudwatervoorziening, gemeenschappelijke ruimte, zwemgelegenheid in natuurwater en een peuterbadje.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Stattegg, Sonnenweg 3 (postadres: Kastellfeldgasse 35, 8010 Graz
A-8046 Graz
Stiermarken
Oostenrijk
Navigatieadres
Google coördinaten
47.1456, 15.38958
map Open kaart