Naturistencamping Südland

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit zeer rustig gelegen, 2 hectare grote verenigingsterrein ligt ten noorden van Graz. Het is via een zeer bochtige weg te bereiken. Er zijn veel schaduwrijke staanplaatsen en het is voor caravans niet toegankelijk.De kampeergrond bestaat uit gras. Huisdieren (honden) zijn niet toegestaan. De INF/NFN ledenpas is verplicht. Er is een aparte parkeerplaats voor de auto’s. Het terrein is het gehele jaar geopend.

Faciliteiten en mogelijkheden
Toiletten, douches, warm/koudwatervoorziening, gemeenschappelijke ruimte, zwemgelegenheid in natuurwater en een peuterbadje.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Stattegg, Sonnenweg 3 (postadres: Kastellfeldgasse 35, 8010 Graz
A-8046 Graz
Stiermarken
Oostenrijk
Navigatieadres
Google coördinaten
47.1456, 15.38958
map Open kaart