Naturistencamping Sabotnik

4,5
Onvoldoende 4 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Deze camping ligt midden in de natuur en direct aan de Keutschachersee. Deze moderne en gemoedelijke camping is 20 ha groot (750 plaatsen, waarvan een aantal met elektriciteit) en is geopend van mei tot en met september.De ondergrond is voornamelijk gras met zand en er zijn zowel zonnige als schaduwrijke staanplaatsen.Faciliteiten en mogelijkheden
750 campingplaatsen (een aantal met elektriciteit), appartementen te huur. Verhuur van caravans en camperplaatsen. Winkel, restaurant, toiletten, douches, warm- en koudwatervoorzieningen, wasmachine, wasdroger, kinderspeelplaats, speel- en discoruimte, kinderboerderij, tafeltennis, tennis, sportveld, sauna & massage.Zwemgelegenheid in natuurwater. Op een aantal plaatsen is elektra beschikbaar. Honden zijn welkom op een apart gedeelte van het terrein. Animatieprogramma aanwezig.