Naturistencamping Sabotnik

6,3
Voldoende 3 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Deze camping ligt midden in de natuur en direct aan de Keutschachersee. Deze moderne en gemoedelijke camping is 20 ha groot (750 plaatsen, waarvan een aantal met elektriciteit) en is geopend van mei tot en met september.De ondergrond is voornamelijk gras met zand en er zijn zowel zonnige als schaduwrijke staanplaatsen.Faciliteiten en mogelijkheden
750 campingplaatsen (een aantal met elektriciteit), appartementen te huur. Verhuur van caravans en camperplaatsen. Winkel, restaurant, toiletten, douches, warm- en koudwatervoorzieningen, wasmachine, wasdroger, kinderspeelplaats, speel- en discoruimte, kinderboerderij, tafeltennis, tennis, sportveld, sauna & massage.Zwemgelegenheid in natuurwater. Op een aantal plaatsen is elektra beschikbaar. Honden zijn welkom op een apart gedeelte van het terrein. Animatieprogramma aanwezig.