Naturistencamping Rock Haven Lodge

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Rock Haven Lodge is een kleinschalig naturistenterrein in de omgeving van Nashville. Deze camping ligt in de staat Tennessee in de Verenigde Staten. Huisdieren zijn aangelijnd toegestaan, maar mogen niet overal komen. Er gelden veel beperkende regels voor pubers. Geopend van half april tot eind september. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Rock Haven Lodge

Kampeerplaatsen (met en zonder elektriciteit) voor tent, caravan en camper, verhuur van accommodatie, zwembad, tennisbaan, jacuzzi, volleybalveld, darts, tafeltennis, biljart, jeu de boulesbaan, speeltoestellen, clubhuis met openhaard en bibliotheek, winkeltje, snackbar.

Adresgegevens

Adres

462 Rock Haven Road
TN 37127 Murfreesboro
Tennessee
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
35.77736, -86.27745
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
relax@rockhavenlodge.com
Telefoon
+001 (615)8963553
Website
http://www.rockhavenlodge.com