Naturistencamping Olive Dell Ranch

6,8
Goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Beschrijving

Naturistencamping Olive Dell Ranch is het favoriete nudistenresort in Zuid-Californië voor gezinnen, alleenstaanden en stellen.

Gelegen in Colton, Californië, slechts een paar mijl van San Bernardino en Riverside. De centrale locatie van Olive Dell ligt dicht bij de belangrijkste toeristische attracties van Zuid-Californië.

Deze naturistencamping in de Verenigde Staten is de ideale plek om te genieten van de naturistenlevensstijl, of je nu voor een dag op bezoek bent of een overnachting.

Adresgegevens

Adres

26520 Keissel Road
CA 92324 Colton
Californië
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
34.00535, -117.22541
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,8
  Blootvriendelijkheid
  6,5
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7,5
  Kindvriendelijkheid
  7,5
6,5

Olive Dell is geen naturisten camping zoals wij die in Europa kennen. Om met een tent te kamperen is dit terrein eigenlijk niet geschikt, met een camper (RV) maar beperkt. Er zijn douches en toiletten, maar bijvoorbeeld geen afwas gelegenheid, of te gebruiken wasmachines. Terrein wordt voor het overgrote deel bewoond door permanente bewoners in RV's of motorhomes. Het zwembad is perfect. In de omgeving is veel te zien. Wij hebben geen problemen gehad met vaste dagen die alleen voor leden zouden zijn, betaalden nog geen 30 dollar per nacht voor 2 tenten, 2 volwassenen, 2 kinderen.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Faciliteiten
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

06 aug 2015 - Erwin Haasnoot

7

Na een camperreis langs een aantal parken, de laatste paar dagen hier doorgebracht. Plaatsen vaste gasten dicht naast elkaar. Gastenplaatsen wat ruimer. Waren op dat moment de enige gasten. Gastenplaatsen hebben een schitterend uitzicht op de omringende bergen, waar je ook in je blootje kunt wandelen. Een prachtig zwembad, alsmede een sauna en een jacuzzi. Maar aan de laatste twee hadden wij, gezien de temperatuur,geen behoefte. Het terrein is ook vrij gemakkelijk te vinden en alleen het laatste stukje van de weg is onverhard. Wij betaalden 35$ per nacht.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

22 mei 2013 - Bezoeker

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
r.kilborn@olivedellranch.com
Telefoon
+001 (909)8256619
Website
http://www.olivedellranch.com