Naturistencamping North Western Sunbathing Society

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een verenigingsterrein met de nadruk op de schoonheid van de natuur en leven in de natuur. De camping ligt op 2,2 hectare heuvelachtige bosgrond, waardoor het voor caravans onbegaanbaar is. Kampeerders met tent of camper zijn van harte welkom.

Bezoekers worden verzocht van tevoren contact op te nemen. Hele jaar door geopend. INF/NFN-kaart nodig. Let op: het adres en de GPS-gegevens hieronder betreffen het postadres. De locatie van het terrein wordt pas bekend gemaakt nadat je je bezoek van tevoren hebt aangekondigd.

Faciliteiten en mogelijkheden
Er zijn in het bos campingplaatsen, een volleybalveld, een kinderspeelplaats en waasfaciliteiten gecreëerd. De voorzieningen zijn gericht op duurzaam omgaan met de natuur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
30-32 Wycliffe Road
NN1 5JF Northampton Macclesfield
West Midlands
Engeland
Contact
E-mail
membsecnwss@mail.com
Telefoon
+44 (0)7974759881
Website
http://hillside-nwss.16mb.com/
Navigatieadres
Google coördinaten
53.257147, -2.102789
map Open kaart