Naturistencamping Nordjylland

7
Goed 2 reviews
Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

 • Commerciële camping

Diversen

 • Wifi

Activiteiten

 • Kidsclub / Animatie

Eten en drinken

 • Winkel

Type verblijf

 • Natuur
 • Tent
 • Caravan

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Nordjylland is het naturistische gedeelte van textielcamping Aalborg in Denemarken en ligt vlak bij de haven van deze stad. Het omheinde, naturistische gedeelte bevat ruime kampeerplaatsen, voor tent, caravan en camper, en wordt beheerd door een naturistenvereniging. Beperkt geopend in de winter. Voordat je dit terrein bezoekt, dien je contact op te nemen met Naturistforeningen Nordjylland.

Faciliteiten en mogelijkheden

Modern sanitairgebouw met douches en (gratis) warm water, receptie met computers, wifi, elektriciteit, speelveldje, vuurplaats, kleine kiosk. Gasten mogen gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Danhostel Aalborg. Op het textielgedeelte is accommodatie te huur.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7
  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
4

Mooi ruim terrein aan prachtig fjord. Dichtbij stadscentrum. Houten onafgewerkt kinderspeeltoestel, splinters onvermijdelijk. Geen mogelijkheid voor eten of drinken. In winkel enkel snoep, frisdrank en alcohol te koop. Men weet niet hoe de sauna aan moet en schriftelijke uitleg is enkel in het Deens. Het water in het op hout gestookte bad is smerig. Douches e.d. zijn in de 3 dagen dat wij er waren niet schoongemaakt. Zeer onvriendelijke bejegening. Op het terrein lag een houten plank met 10cm lange spijkers erin waarop onze zoon ging staan. Uiteraard bloeden en huilen. Reactie op onze hulpvraag was dat wij niet over het terrein mochten lopen. Geen excuus of hulp. Het washok bleek telkens op slot te worden gedaan. Eenmaal met de slaapzakken van onze kinderen er nog in zodat wij die avond/nacht 2 slaapzakken moesten missen. Er is geen telefoonnummer o.i.d. waarop men bereikbaar is. Bij aangeven van ons ongenoegen werd gezegd dat het niet hun probleem is. We hadden in de auto kunnen slapen. Bij noodgevallen adviseren zij 112 te bellen. Kortom geen aanrader deze camping.

  Blootvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8

21 jul 2015 - Loes Maurits

8

Een leuk en rustig terrein, waar je een zee van ruimte hebt. Aalborg is een leuke stad waar veel vertier is. Ik werd toen ik op de fiets voorbij kwam hartelijk ontvangen!

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

07 sep 2013 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Skydebanevej 50
DK-9000 Aalborg
Denemarken
Contact
E-mail
9000@BBBB.dk
Telefoon
+45 98116044
Website
https://www.aalborgcamping.dk/
Navigatieadres
Google coördinaten
57.053923, 9.872937999999976
map Open kaart