Naturistencamping Lyngboparken

8
Zeer goed 2 reviews
Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Lyngboparken ligt precies in het midden van Denemarken aan de ruige westkust. Er zijn perfecte mogelijkheden voor fietstochten en lange wandelingen door een betoverend landschap van duinen, moerasland en bossen.

Lyngboparken is een non-profit verenigings-naturistencamping, waarbij de inkomsten uitsluitend worden gebruikt voor onderhoud en in bedrijf houden van de camping, waarvan iedereen profijt heeft.

Lyngboparken beslaat een oppervlakte van 80.000 m², omheind door duinen, heide- en moerasland, begroeit met bloeiende heide en dennen. Er is ruim voldoende plaats om een zonnig plekje uit de wind te vinden.

In Lyngboparken staat de familie centraal. Het is een rustige omgeving waar de kinderen allerlei spelletjes kunnen doen. Er is een zwembadje, een natuurlijke zandbak, schommels, klimrekken en een glijbaan. Dit allemaal om in alle veiligheid de fantasie te stimuleren.

Er is ook gelegenheid voor buitentafeltennis, volleybal en minitennis. Bovendien is er mogelijkheid om jeux de boule te spelen. Er is een grote aparte parkeerplaats met ruimte voor 80 auto’s, zodat u alleen maar bij aankomst en vertrek naar uw kampeerplek hoeft te rijden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  9
8

Prima locatie op 2,5 km van Henne Strand met voldoende voorzieningen en een mooi (kleding)strand. Vriendelijke ontvangst. Weinig schaduw. Goede wifi. Fietsen in de omgeving is erg leuk, wel veel grindpaden.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

01 aug 2018 - Ria en Hans

8

Kinderparadijsje dit, supermooi beschut achter de duinen en veel speeltoestellen! Prettige sfeer op het terrein, erg gericht op gezinnen. 's Ochtends broodverkoop bij de receptie. Wij waren er in het voorjaar, toen het nog erg rustig was en werden door het beheerdersechtpaar op zondag spontaan uitgenodigd voor koffie met Deense lekkernijen. Neem fietsen mee, prachtige omgeving voor tochtjes en handig voor naar het strand!

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8
  Kindvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8

13 sep 2012 - Bezoeker

Contactinformatie

Adresgegevens
Strandfogedvej 15
DK-6854 Henne
Denemarken
Contact
E-mail
info@lyngbo.dk
Telefoon
+45 75255092
Website
http://www.lyngbo.dk
Navigatieadres
Google coördinaten
55.73539539999990, 8.208417599999960
map Open kaart