Naturistencamping Lake Associates Recreation

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De Lake Associates Recreation Club is een mooi, middelgroot terrein in de bosrijke omgeving va Lake McMurray, ten zuiden van Mount Vernon. Deze naturistencamping ligt in Washington in de Verenigde Staten.

Het terrein biedt mooie kampeerplaatsen met een ondergrond van gras en er is veel wandelgelegenheid, onder andere naar kleine watervalletjes. Er worden veel activiteiten en gezamenlijke maaltijden georganiseerd. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Lake Associates Recreation 

Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit), hot tub, volleybalveld, wasmachine, barbecueplaats, verhuur van stacaravans.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
21700 State Route 9
WA 98274 Mount Vernon
Virginia
Verenigde Staten
Contact
E-mail
larcnudists@gmail.com
Telefoon
+001 (360)4456833
Website
http://www.larcnudists.com
Navigatieadres
Google coördinaten
48.3319, -122.21911
map Open kaart