Naturistencamping Lake Associates Recreation

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De Lake Associates Recreation Club is een mooi, middelgroot terrein in de bosrijke omgeving va Lake McMurray, ten zuiden van Mount Vernon. Deze naturistencamping ligt in Washington in de Verenigde Staten.

Het terrein biedt mooie kampeerplaatsen met een ondergrond van gras en er is veel wandelgelegenheid, onder andere naar kleine watervalletjes. Er worden veel activiteiten en gezamenlijke maaltijden georganiseerd. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Lake Associates Recreation 

Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit), hot tub, volleybalveld, wasmachine, barbecueplaats, verhuur van stacaravans.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
21700 State Route 9
WA 98274 Mount Vernon
Virginia
Verenigde Staten
Contact
E-mail
larcnudists@gmail.com
Telefoon
+001 (360)4456833
Website
http://www.larcnudists.com
Navigatieadres
Google coördinaten
48.3319, -122.21911
map Open kaart