Naturistencamping La Pommerie

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

La Pommerie is een familie-naturistencentrum dat al meer dan 40 jaar bestaat.

Zoals in La Pommerie wordt beoefend, is naturisme een manier van leven die wordt gekenmerkt door naaktheid met elkaar, die garant staat voor respect voor zichzelf, voor anderen en voor het milieu. Het is een plaats van ontspanning die kan regenereren weg van stedelijke stress.

In deze oase van rust voelen we ons veilig, omdat het wederzijdse visuele geschenk van naaktheid een natuurlijke reserve creëert en een vertrouwen in de ander met wie we waarden delen, een proces van zelfacceptatie, een dezelfde kwetsbaarheid en hetzelfde eenvoudige geluk van verzoening met natuurlijke agenten.

In La Pommerie zijn muziek en radio onhoorbaar in de directe omgeving. Geen luidspreker verstoort de zingende vogels om iemand te bellen of berichten naar iedereen te verzenden; we zijn beschermd tegen commerciële verzoeken zoals advertenties.

La Pommerie is zo ontworpen dat gezinnen – en alleenstaande mensen – zich op hun gemak en veilig voelen bij hun kinderen, en dat ze kunnen genieten van een rijke en uitnodigende natuur. Het is in deze omstandigheden dat creativiteit bloeit en dat de reflectie over de unieke manier van leven die door naturisten wordt gedeeld, wordt gehandhaafd.

Adresgegevens

Adres

2914 Rte 209
QC J0S 1N0 St-Antoine-Abbé
Quebec
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
45.05365200, -73.88540599999990
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
information@pommerie.com
Telefoon
+1 8443264723
Website
http://www.pommerie.com