Naturistencamping Kaniksu Ranch

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Kaniksu Ranch is een resort voor nudisten in de Verenigde Staten. Zij zijn aangesloten bij AANR, American Association for Nude Recreation. Ons prachtige resort ligt ver voorbij het einde van het Deer Lake, noordwaarts op North Deer Lake Road. Er is een gesloten poort, maar als u ons kantoor van tevoren belt, kunnen we u de combinatie geven.

Vanaf dat punt moet je gewoon een beetje verder het bos in rijden en de borden volgen en linksaf slaan bij een kruispunt naar een andere weg tot je bij een rustieke toegangsweg naar ons resort komt.

Eenmaal door deze ingang vindt u het kantoor aan de linkerkant van de weg direct tegenover het zwembad. Aan de buitenkant van ons kantoorgebouw hebben we kluisjes, een kleine keuken inclusief het gebruik van een koelkast / vriezer (beperkte ruimte op drukke weekeinden) en buitendouches.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
4295 N Deer Lake Road
WA 99148 Loon Lake
Oregon
Verenigde Staten
Contact
E-mail
kaniksuranch@juno.com
Telefoon
+001 (509)2338202
Website
http://www.kaniksufamily.com
Navigatieadres
Google coördinaten
48.15234, -117.54283
map Open kaart