Naturistencamping Kaniksu Ranch

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Beschrijving

Kaniksu Ranch is een resort voor nudisten in de Verenigde Staten. Zij zijn aangesloten bij AANR, American Association for Nude Recreation. Ons prachtige resort ligt ver voorbij het einde van het Deer Lake, noordwaarts op North Deer Lake Road. Er is een gesloten poort, maar als u ons kantoor van tevoren belt, kunnen we u de combinatie geven.

Vanaf dat punt moet je gewoon een beetje verder het bos in rijden en de borden volgen en linksaf slaan bij een kruispunt naar een andere weg tot je bij een rustieke toegangsweg naar ons resort komt.

Eenmaal door deze ingang vindt u het kantoor aan de linkerkant van de weg direct tegenover het zwembad. Aan de buitenkant van ons kantoorgebouw hebben we kluisjes, een kleine keuken inclusief het gebruik van een koelkast / vriezer (beperkte ruimte op drukke weekeinden) en buitendouches.

Adresgegevens

Adres

4295 N Deer Lake Road
WA 99148 Loon Lake
Oregon
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
48.15234, -117.54283
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
kaniksuranch@juno.com
Telefoon
+001 (509)2338202
Website
http://www.kaniksufamily.com