Naturistencamping Gymno-Vita Park

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naturistencamping Gymno-Vita Park ligt in de staat Missouri in de Verenigde Staten. De lodge, is meer dan 5.000 vierkante meter, heeft 1000 vierkante meter aan veranda’s met schommelstoelen en schommelbank.

Binnen is de speelkamer met biljart, ping-pong, tafelspellen en mini-museum. Er is ook de uitgebreide Pink Champagne Ballroom and Theatre voor dansavonden, diners en theatrale producties.

Andere parkfaciliteiten zijn een zwembad, een badhuis, volleybal, hoefijzers, een kilometers lang natuurpad, een kinderspeelplaats en campings. Al onze schaduwrijke campings beschikken over drinkbaar water, elektriciteit en picknicktafels.

Adresgegevens

Adres

PO Box 97
AL 35176 Vandiver
Missouri
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
33.47066, -86.51332
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
+001 (205)6727105
Website
http://www.gvpark.com