Naturistencamping DeAnza Springs Resort (niet meer naturistisch, september 23)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping DeAnza Springs Resort is geen blootlocatie meer (september 23)

DeAnza Springs is een enorm en luxe clothing-optional resort op 800 meter hoogte in het bijzondere woestijngebied van Eastern San Diego. Deze naturistencamping ligt in de staat Californië in de Verenigde Staten. Het landschap kent er zowel mooie groene weides en bomen, als kenmerkende droge woestijnvegetatie. Op wandelafstand liggen oude, verlaten mijndorpjes. Er zijn ruime kampeerplaatsen en er worden luxe huisjes verhuurd. Aangesloten bij de AANR.

Gelegen op ruim 200 hectaren hooggelegen woestijn in Eastern San Diego County, een ideale plek om het hele jaar door op vakantie te komen.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping DeAnza Springs Resort

Kampeerplaatsen voor campers en tenten (met en zonder elektriciteit), hot tub, tennisbaan, volleybalveld, kinderspeelplaats, wasmachine, fitnessruimte, clubhuis, restaurant, bar, verhuur van huisjes en motelkamers.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
1951 Carrizo Gorge Road
CA 91934 Jacumba
Californië
Verenigde Staten
Contact
E-mail
stay@deanzasprings.com
Telefoon
+001 (619)7664301/+001 (877)2466833
Website
http://www.deanzasprings.com
Navigatieadres
Google coördinaten
32.65563, -116.18713
map Open kaart