Naturistencamping DeAnza Springs Resort

Meer foto's (6)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

DeAnza Springs is een enorm en luxe clothing-optional resort op 800 meter hoogte in het bijzondere woestijngebied van Eastern San Diego. Deze naturistencamping ligt in de staat Californië in de Verenigde Staten. Het landschap kent er zowel mooie groene weides en bomen, als kenmerkende droge woestijnvegetatie. Op wandelafstand liggen oude, verlaten mijndorpjes. Er zijn ruime kampeerplaatsen en er worden luxe huisjes verhuurd. Aangesloten bij de AANR.

Gelegen op ruim 200 hectaren hooggelegen woestijn in Eastern San Diego County, een ideale plek om het hele jaar door op vakantie te komen.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping DeAnza Springs Resort

Kampeerplaatsen voor campers en tenten (met en zonder elektriciteit), hot tub, tennisbaan, volleybalveld, kinderspeelplaats, wasmachine, fitnessruimte, clubhuis, restaurant, bar, verhuur van huisjes en motelkamers.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
1951 Carrizo Gorge Road
CA 91934 Jacumba
Californië
Verenigde Staten
Contact
E-mail
stay@deanzasprings.com
Telefoon
+001 (619)7664301/+001 (877)2466833
Website
http://www.deanzasprings.com
Navigatieadres
Google coördinaten
32.65563, -116.18713
map Open kaart