Naturistencamping Cuevas Mar

4,8
Onvoldoende 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Camping Cuevas Mar ligt in de stad Palomares (Cuevas de Almanzora), in de provincie Almería. De camping biedt een camping met comfortabele standplaatsen van ongeveer 90 m², bungalows, bar, zwembad en jacuzzi.

Gelegen op 600 m van het strand, de locatie kunt u een bezoek brengen op een comfortabele afstand de stranden van Vera, de stad Mojácar, of het natuurpark van Cabo de Gata met een bevoorrecht klimaat, 330 dagen per jaar zonder regenval, een maximum dagelijks temperatuur die tijdens de wintermaanden zelden onder 17 graden daalt.

Dit klimaat stelt ons in staat om het hele jaar open te zijn.

Adresgegevens

Adres

Villaricos road
E-04618 Cuevas del Almanzora
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
37.23787595184990, -1.798659624328590
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

4,8
  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  4
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  4
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  5
  Kindvriendelijkheid
  3
5,3

Spaanse camping met de Franse slag

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij bezochten camping Cuevas Mar eind april 2022. Deze camping bestaat uit een “gekleed” deel en een “naturisten” deel. Cuevas Mar is een van de weinige naturistencampings in zuid oost Spanje die (bijna) aan zee liggen. Het naturistendeel bevindt zich achterin het terrein en heeft zowel zonnige, halfzonnige als schaduwplaatsen van +/- 90 m2. Wij mochten onze plaats uitzoeken. In dit deel van het jaar is het aantal bezette plaatsen gering. Het terrein is matig onderhouden. De eerdere plensbuien van dit jaar hebben gezorgd voor nogal wat oneffenheden op het terrein. Op het naturistendeel is een klein deel daarvan hersteld. De rest laat op zich wachten, getuige de enorme berg grint die ergens aan de kant ligt. Sommige plekken zijn begrensd door hier en daar heerlijk ruikende lage struiken. Het sanitair is heel eenvoudig, vertoont lekkages en in de douches (afsluitbaar) ontbreken (verdwenen) haken om je spullen op te hangen. Alles werkt wel. De camping is aan twee kanten omringd door landbouwgrond. Bewoners van een rij appartementen hebben deels uitzicht op het terrein. Aan de achterkant van het terrein is het geluid van een verkeersweg storend. Heb je daar een hekel aan, ga dan vlak bij het toiletgebouw staan. Het zwembad en andere faciliteiten waren eind april nog gesloten. Wat de camping wel aantrekkelijk maakt is de ligging van het 2 kilometer lange naturistenstrand Vera Playa. Dit strand ligt op nog geen kilometer lopen, heeft veel parkeerplaatsen (ook voor campers) en wordt goed bijgehouden. Er is een prachtig uitzicht over de omgeving. Eind april waren wij als vrijwel enigen op het strand aanwezig. Tenslotte: in de directe omgeving van de camping is niet veel te doen. In het naturistendorp op 2 km afstand zijn wat bars en restaurants. Verder weg zijn leuke stadjes met het witte dorp Mojecar als hoogtepunt.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  4
  Prijs / kwaliteit
  8
  Faciliteiten
  4
  Staat van het sanitair
  4
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  2

26 apr 2022 - Iydeymychap

4

Eenvoudige camping. Het grootste voordeel is dat je op de fiets naar het strand kan. (VeraPlaya).

  Blootvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  4
  Faciliteiten
  4
  Eten en drinken
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
  Kindvriendelijkheid
  4

28 nov 2013 - Bezoeker

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
campingcuevasmar@gmail.com
Telefoon
+34 (0)950467382
Website
http://www.campingcuevasmar.com