Naturistencamping Bay of Plenty Sun Club

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

De Bay of Plenty Sun Club is een verenigingsterrein van 5 hectare op het Noordereiland. Het terrein biedt veel gelegenheid voor naakt wandelen. Het ligt op ongeveer twintig minuten van Whakatane.

Faciliteiten en mogelijkheden
Riviertje, zwembad, zonneweide, kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit), jacuzzi, recreatieruimte met keuken, darts en bordspelletjes, sanitairblok met warme douches en wasmachine.

Adresgegevens

Adres

430 Manawahe Road
Whakatane
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-37.92488, 176.74166
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

0

Ook interessant (telt niet mee in de score)

In januari 2019 verbleven we vijf nachten op dit kleine maar fijne terrein. We arriveerden onaangekondigd op een zaterdagmiddag. Dat weekend waren er twaalf leden aanwezig voor een gezamenlijke maaltijd en een vergadering. We werden meteen door de sympathieke leden uitgenodigd om mee te eten, hartverwarmend. We voelden ons prima thuis op deze knusse camping. Hoewel je niets tekort komt heeft zo'n kleine camping uiteraard niet heel uitgebreide voorzieningen: twee toiletten, twee douches, een klein zwembadje wat meer dient voor verkoeling op hete dagen dan om baantjes in te trekken. Maar natuurlijk wel een clubhuis met een goed ingerichte huiskamer. De keuken is prima en schoon, met veel bruikbare spullen. Voor 2 dollar kun je een was draaien. De camping beschikt over twee hutten, die krap bemeten zijn. Er kan inderdaad naakt gewandeld worden in het bos naast de camping, maar niet erg uitgebreid. De buurman heeft geklaagd en daarom is het wandelpad kleiner gemaakt.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

09 mei 2019 - Marijke en Mic

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
bopsc@gonatural.co.nz
Telefoon
+64 (0)274405157
Website
http://www.gonatural.co.nz/BOPSun