Naturistencamping Bar-S-Ranch

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De Bar S Ranch was vroeger een veeboerderij voordat besloten werd om er besloten werd om er een prachtig 300 hectare groot nudistenresort van te maken. Centraal op het terrein is een zeven hectare groot meer dat goed is gevuld met diverse vissen voor het plezier van enthousiaste vissers.

Daarnaast zijn er kilometers aan paden die worden gebruikt voor wandelaars, fietsers en golfkarritten. Natuurliefhebbers vinden allerlei soorten flora en fauna langs deze paden. Naturistencamping Bar-S-Ranch ligt in de staat North Carolina in de Verenigde Staten.

Nadat je The Orchard bent gepasseerd bent, zie je direct de clubhuizen en het zwembad. Het grote clubhuis wordt gebruikt voor feesten, ping pong, zwembad en potluck diners. Het kleine clubhuis herbergt de door de leden onderhouden keuken, een tv met airconditioning, een tv-weergavegebied en WiFi-verbinding.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
313 Bar-S-Trail
NC 27320 Reidsville
North Carolina
Verenigde Staten
Contact
E-mail
office@bar-s-ranch.com
Telefoon
+001 (336)3 49 24 56
Website
www.bar-s-ranch.com
Navigatieadres
Google coördinaten
36.28317, -79.80396
map Open kaart