Naturistencamping Aurora Gardens

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistencamping Aurora Gardens is een groot, ‘back to basics’-terrein in de omgeving van Eau Claire, in het oosten van Wisconsin in de Verenigde Staten. De camping is 180 hectare groot en biedt kreekjes, een meer en veel wandelgelegenheid. Het gebruik van smartphones is in verband met het fotografeerbeleid niet toegestaan.  Betalen met creditcard is mogelijk. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Aurora Gardens

Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water), warme douches, vuur- en barbecueplaats, picknicktafels, draaimolentje, schommel, verhuur van kamers, meer met zandstrand en steiger.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
N11818 Hixton-Levis Road
WI 54635 Hixton
Wisconsin
Verenigde Staten
Contact
E-mail
auroragardens@aol.com
Telefoon
+001 (715)9648777
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.49917, -91.03469
map Open kaart