Naturistencamping Aurora Gardens

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naturistencamping Aurora Gardens is een groot, ‘back to basics’-terrein in de omgeving van Eau Claire, in het oosten van Wisconsin in de Verenigde Staten. De camping is 180 hectare groot en biedt kreekjes, een meer en veel wandelgelegenheid. Het gebruik van smartphones is in verband met het fotografeerbeleid niet toegestaan.  Betalen met creditcard is mogelijk. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Aurora Gardens

Kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit/water), warme douches, vuur- en barbecueplaats, picknicktafels, draaimolentje, schommel, verhuur van kamers, meer met zandstrand en steiger.

Adresgegevens

Adres

N11818 Hixton-Levis Road
WI 54635 Hixton
Wisconsin
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
44.49917, -91.03469
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
auroragardens@aol.com
Telefoon
+001 (715)9648777
Website