Naturistencamping Arcadians

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping
  • 11 - 30 plaatsen

Faciliteiten

  • Buitenbad
  • Volleybalveld
  • Petanque

Diversen

  • NFN / INF kaart verplicht

Beschrijving

Naturistencamping Arcadians is een klein clubterrein dat al sinds 1950 bestaat. Het beslaat ruim een hectare aan bos en biedt veel sportfaciliteiten. Tegen een kleine vergoeding kunnen bezoekers met een eigen tent overnachten. Campers en caravans worden niet op het terrein toegelaten.

Het terrein heeft een vriendelijke en rustige uitstraling met geregeld activiteiten. Om een bezoek aan het terrein te brengen, moet je lid zijn van de vereniging. Altijd eerst contact opnemen voordat je de camping wil bezoeken.

Het terrein is uitgerust met meerdere sportfaciliteiten: minitennis, badminton, een petanqueveld, tafeltennis, volleybal en geregeld vriendschappelijke competities. Naast de sportfaciliteiten is er ook een kinderspeelplaats, sauna, zwembad, barbecueplaats en een clubhuis met terras en keuken.

Adresgegevens

Adres

Greenglades Blind Lane
CM12 9SN Billericay
East of England
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.609529, 0.379436
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
linda@greenglades.org | pat@greenglades.org
Telefoon
+44 (0)7813346631
Website
http://www.arcadians.greenglades.org