Naturistenbund Itzehoe e.V.

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Boomrijk verenigingsterrein (1,8 ha) met vijver gelegen ten zuiden van de plaats Itzehoe. Geopend van mei tot oktober.Zonnige staanplaatsen voor caravans en houten hutten. Luxe sanitairvoorzieningen (met zonnepanelen). NFN/INF-kaart verplicht.Faciliteiten en mogelijkheden
Caravanplaatsen, houten hutten, warm en koud water, telefoon, zwemmen in vijver, vissen, jeu de boules, tafeltennis en voetbal.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Heidieksweg (Postadres: Brandhei 38 25557 Hanerau-Hademarschen
D-25578 Dägeling
Schleswig-Holstein
Duitsland
Contact
E-mail
vorstand@nbi-itzehoe.de
Telefoon
+49 (0)482187291 / +49 (0)48721300
Website
http://www.nbi-itzehoe.de
Navigatieadres
Google coördinaten
53.87971, 9.51478
map Open kaart