Naturistenbund Frankenland

8,4
Zeer goed 3 reviews
Meer foto's (9)

Kenmerken

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Het terrein is bijzonder rustig gelegen, met veel groen, en verhuurt 10 grotendeels zonnige plaatsen. Reserveren is verplicht (zie hun website). Ook voor caravans en campers. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het OV is ongeveer 2 km. verderop. Het terrein is het hele jaar open, maar van september tot april met wat beperkingen. INF/NFN-kaart verplicht.

Routebeschrijving:
neem vanaf de A7 afslag 101 op de B27 richting Karlstadt. Aan het einde van de tweebaanssnelweg volg je de borden Rimpar/Güntersleben. Dan bij de rotonde in het midden van Güntersleben afslaan richting Thüngersheim, na ongeveer 2 km volg je de borden NBF.

Als je een andere route volgt heb je kans op een weg te komen die ongeschikt is voor caravans.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,4
  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8,5
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6,5
  Kindvriendelijkheid
  7,5
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  8,5
8,7

Prettig verblijf

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

Twee jaar geleden op de terugweg van Kroatië gestaan met een grote tent. Alleraardigste verenigingsleden die graag alles uitleggen en je informeren. Voor (kleine) kinderen een leuke speeltuin vlakbij het gastenveld. Helaas waren er weinig andere kinderen op de camping. De gemiddelde leeftijd is relatief hoog. Fijn zwembad en in het weekend ook sauna. Prachtige omgeving langs de main en Wurzburg is een mooie stad voor een bezoekje

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  6
  Kindvriendelijkheid
  8
  Zwemmen
  10
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

25 jun 2020 - Renger

8

Aanrijden: Vanaf Würzburg via de B27 NIET de afslag Staustufe, maar de volgende afslag Thüngersheim/ Güntersleben nemen. Het terrein is dan gemakkelijk bereikbaar. Het gemoedelijke terrein ligt aan de rand van een bosperceel. Apart vlak veld voor de gasten, zelf de plek kiezen. Auto parkeren op het centrale, vlakbij gelegen parkeerterrein. Deels schaduw, deels zonnige plekken. Groot verwarmd en half overdekt zwembad. Gratis snelle WiFi bij het verenigingsgebouw. Apart betalen voor de douches. Würzburg en het nabij gelegen Karlstadt zijn zeer de moeite van een bezoek waard. Verder goede wandel- en fietsmogelijkheden in de heuvelachtige omgeving.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  9
  Eten en drinken
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  10
  Prettig Bloot recreëren
  7

04 aug 2018 - Eric

Camping ligt boven op de berg, dus klimmen geblazen. De aanbevolen route is wellicht het snelst maar zeker niet de meest comfortabele met een caravan. De komende tijd is de afslag in het laatste dorp guntersleben naar thungersheim afgesloten en wordt je via nauwe en steile straatjes omgeleid. Met caravan nog lastiger. Het meest comfortabel is via de B27 richting Karlstad en dan rechtsaf bij thungersheim. Als maar rechtdoor en na de top van de berg rechtsaf een grindpad op te herkennen aan een soort betonnen schuur aan je rechterhand. Er staan weliswaar bordjes NBF maar die zijn zeer klein en zie je snel over het hoofd. Let op: voorbij!! de schuur het grindpad naar rechts en niet ervoor. Camping prima om wurzburg / wijnstreek te bezoeken. afstand van NL is prima (600km) Sanitair is zeer nieuw en zeer schoon. Ruim bezoekersveld welke horizontaal is aangelegd. Prima dus als tussenstop als je iets meer dan 10 minuten van de snelweg wilt zitten

29 jul 2018 - Peter en Barbara

Contactinformatie

Adresgegevens
97261 Güntersleben
D-97261 Güntersleben
Bayern
Duitsland
Contact
E-mail
nbfrankenland@gmail.com
Telefoon
+49 93658971888
Website
http://www.nbf-wuerzburg.de
Navigatieadres
Google coördinaten
49.869153474530, 9.879177531738260
map Open kaart