Naturisten Accommodatie Dos Iguana

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Vakantiehuis
 • Basis

Type verblijf

 • Natuur
 • Rustzoekers

Faciliteiten

 • Buitenbad

Diversen

 • Wifi
 • Nederlands of Engels sprekend
 • Terras / tuin / balkon
 • Kluisjes
 • Nederlandstalige eigenaar
 • Eigen parkeerterrein
 • Alleen volwassenen

Activiteiten

 • Zee <10 km

Beschrijving

Bijzonderheden Naturisten Accommodatie Dos Iguana

Naturisten Accommodatie Dos Iguana ligt op het eiland Bonaire op nog geen vijftien minuten rijden van het hoofdstadje Kralendijk, midden in de ongerepte natuur Kunuku Dos Iguana.

Naturisten Accommodatie Dos Iguana ligt wat hoger tegen een helling ligt, hierdoor heb je een fantastisch uitzicht over de ruwe oostkust van Bonaire en de vuurtoren van Spelonk. Het schouwspel van opspattend water tegen de rotskust verveelt nooit. En toch is het ver genoeg van ons vandaan, zodat je het gebulder van de woeste golven niet hoort. Het enige waardoor je wordt gewekt op Dos Iguana zijn de eerste zonnestralen van de opkomende zon op je kussen en het zingen van de vogels.

Naturisten Accommodatie Dos Iguana is de enige clothing optional accommodatie op Bonaire

Op Dos Iguana krijg je de beschikking over je eigen comfortabele guesthouse.
Het 2-persoons guesthouse beschikt over een eigen badkamer, keuken en een overdekte buitenruimte om te dineren en te relaxen. Door de gunstige ligging zorgt de altijd aanwezige, heerlijke zeebries voor de nodige verkoeling in en rondom je verblijf.

De accommodatie is geheel eco-vriendelijk en is niet aangesloten op de water- en elektriciteitsvoorzieningen van Bonaire. De stroom wordt opgewekt met behulp van de altijd aanwezige zonneschijn en eigen watertanks worden zo vaak als nodig gevuld met behulp van een tankauto, die schoon drinkwater aanvoert. Begrijpelijk dat er dus wel van je gevraagd wordt om bewust om te gaan met zowel de stroom als het water. Maar dat is voor iedere natuurliefhebber een vanzelfsprekendheid toch? Een gemeenschappelijke voorziening op Dos Iguana is een heerlijk verkoelend zwembad met douche.
Dos Iguana een heerlijke vakantieplek. Uiteraard staan de eigenaren gedurende je verblijf altijd voor je klaar om te zorgen dat je niks tekort komt en zijn graag bereid om ons enthousiasme voor Bonaire en onze kennis van de leukste plekjes en must-do’s met je te delen.

Adresgegevens

Adres

Tras di Montaña 120
+599 7952314
Bonaire

Navigatieadres

Google coördinaten
12.208192403184215, -68.28864883535273
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@dosiguana.com
Telefoon
Website
https://dosiguana.com/