Naturistencamping Naturist Legacy Park

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naturist Legacy Park is een privéterrein van en voor naturisten. Het park ligt op circa 35 minuten rijden ten noordoosten van Winnipeg. Het terrein is 80 ha groot en in 2014 fors opgeknapt. 33 hectare bos, afgewisseld met grote velden, ideaal voor naturisten. Talloze wandelpaden.

Het uitgangspunt van het park is om zoveel mogelijk in harmonie met de natuurlijke omgeving te zijn. Het camping gedeelte is daarom ook bewust compact gehouden. Er zijn goede faciliteiten zoals een zwembad en nieuwe wasgelegenheid, maar verwacht geen luxe. Het park is geopend in de lente, zomer en herfst voor leden, hun gasten en internationale leden.

Reserveren verplicht!

Adresgegevens

Adres

Naturist Legacy Inc. PO BOX 1955 Stn Main
MB R3C 3R2 Winnipeg
Manitoba
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
49.888946, -97.13428669999990
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@naturistlegacy.org
Telefoon
+1 2042653469
Website
http://www.naturistlegacy.org/