Naturi Sun & Health Club

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturi is een speciale vriendschapsclub, gelegen in prive bushland, minder dan 30 minuten ten noorden van Hornsby NSW, waar onze leden vrij zijn om tijd door te brengen in het naakt, te ontspannen en te genieten van onze prachtige natuurlijke omgeving.

We genieten van BBQ’s en picknicks, zwemmen in het zwembad van de club, mini-tennis en tafeltennis spelen, of gewoon rondhangen en kletsen over het leven en lachen. Onze leden kamperen vaak in het weekend in een van onze caravans om optimaal gebruik te maken van de gelegenheid om naakt te zijn, vooral tijdens de warmere maanden van het jaar.

We zijn een groep vrienden, in plaats van een geregistreerde club of resort. Dit betekent dat we mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in onze levensstijl altijd hebben verwelkomd met het oog op hun deelname, maar we zijn niet ingesteld om vakanties aan te bieden voor toeristen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Berowra
Australië
Contact
E-mail
cwj@optusnet.com.au
Telefoon
+61 (0)243701129
Website
https://naturiclub.com/
Navigatieadres
Google coördinaten
-33.62366, 151.15103
map Open kaart