Nadbuaska Cisza

Wordt lid

Kenmerken

Eten en drinken

  • Restaurant

Algemeen

  • Vakantiehuis

Faciliteiten

  • Buitenbad

Activiteiten

  • Rivier <10 km

Beschrijving

Nadbuaska Cisza is een rustig clothing-optional resort in Matcze in het oosten van Polen, op de grens met Oekraïne. Het ligt te midden van bossen en aan een mooie rivier, ver van discotheken, bars en andere drukte.

In het huis en rond het zwembad mag clothing-optional worden gerecreëerd. Om de rust te bewaren, zijn kinderen helaas niet welkom. Geopend van 1 juni tot en met 30 september. Bezoekers worden verzocht hun komst van tevoren aan te melden.

Verhuur van huisjes (met verwarming), zwembad met zonneterras en ligbedden, overdekte recreatieplaats, vuurplaats, eetgelegenheid, spelletjes, bibliotheek, riviertje met visgelegenheid.

Adresgegevens

Adres

Matcze 52
22-523 Horodo
Hrubieszowski
Polen

Navigatieadres

Google coördinaten
50.950862, 23.966600
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@nadbuzanska-cisza.pl
Telefoon
+48 (0)505150269
Website
http://www.nadbuzanska-cisza.pl/