Nadbuaska Cisza

Meer foto's (5)

Kenmerken

Eten en drinken

  • Restaurant

Algemeen

  • Vakantiehuis

Faciliteiten

  • Buitenbad

Activiteiten

  • Rivier <10 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Nadbuaska Cisza is een rustig clothing-optional resort in Matcze in het oosten van Polen, op de grens met Oekraïne. Het ligt te midden van bossen en aan een mooie rivier, ver van discotheken, bars en andere drukte.

In het huis en rond het zwembad mag clothing-optional worden gerecreëerd. Om de rust te bewaren, zijn kinderen helaas niet welkom. Geopend van 1 juni tot en met 30 september. Bezoekers worden verzocht hun komst van tevoren aan te melden.

Verhuur van huisjes (met verwarming), zwembad met zonneterras en ligbedden, overdekte recreatieplaats, vuurplaats, eetgelegenheid, spelletjes, bibliotheek, riviertje met visgelegenheid.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Matcze 52
22-523 Horodo
Hrubieszowski
Polen
Contact
E-mail
info@nadbuzanska-cisza.pl
Telefoon
+48 (0)505150269
Website
http://www.nadbuzanska-cisza.pl/
Navigatieadres
Google coördinaten
50.950862, 23.966600
map Open kaart