Naatkstrand Plage du Trayas

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het strand van Trayas, ook wel strand van Cap Roux genoemd, ligt slechts 20 kilometer ten zuidwesten van Cannes in Frankrijk.

Het strand van Trayas ligt in een inham. De combinatie van het oker van de Esterelrots en het blauw van de zee creëert een bijzonder aangenaam landschap. Wandelpad vanaf RD559. Naturisme getolereerd.

Om toegang te krijgen tot het strand van Trayas, volg je de N98 “La Nappoule”, dan vervolg je richting Théoule-sur-Mer. Het naaktstrand is bereikbaar via een trap met meer dan 125 treden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
83700 Saint-Raphaël
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.452784, 6.920478
map Open kaart