Naatkstrand Plage du Trayas

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het strand van Trayas, ook wel strand van Cap Roux genoemd, ligt slechts 20 kilometer ten zuidwesten van Cannes in Frankrijk.

Het strand van Trayas ligt in een inham. De combinatie van het oker van de Esterelrots en het blauw van de zee creëert een bijzonder aangenaam landschap. Wandelpad vanaf RD559. Naturisme getolereerd.

Om toegang te krijgen tot het strand van Trayas, volg je de N98 “La Nappoule”, dan vervolg je richting Théoule-sur-Mer. Het naaktstrand is bereikbaar via een trap met meer dan 125 treden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
83700 Saint-Raphaël
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
43.452784, 6.920478
map Open kaart