Naatkstrand Plage du Trayas

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Kiezelstrand
  • Officieel naaktstrand

Beschrijving

Het strand van Trayas, ook wel strand van Cap Roux genoemd, ligt slechts 20 kilometer ten zuidwesten van Cannes in Frankrijk.

Het strand van Trayas ligt in een inham. De combinatie van het oker van de Esterelrots en het blauw van de zee creëert een bijzonder aangenaam landschap. Wandelpad vanaf RD559. Naturisme getolereerd.

Om toegang te krijgen tot het strand van Trayas, volg je de N98 “La Nappoule”, dan vervolg je richting Théoule-sur-Mer. Het naaktstrand is bereikbaar via een trap met meer dan 125 treden.

Adresgegevens

Adres

83700 Saint-Raphaël
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.452784, 6.920478
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website