Naaktzwemmen Sportcomplex Het Marnix

Kenmerken

Faciliteiten

  • Recreatiebad

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het Marnix beschikt over twee zwembaden: het wedstrijdbad (25 x 12,5 meter) en het extra verwarmde instructiebad (20 x 10 meter). Beide zwembaden beschikken over een (gedeeltelijk) beweegbare bodem en massagestralen. Het diepe wedstrijdbad is voor extra veiligheid uitgerust met een drenkelingendetectiesysteem.

Naaktzwemmen bij Sportcomplex Het Marnix

Toegang vanaf 18 jaar. Elke dinsdagavond kan je in het instructiebad terecht van 21:15 tot 22:45 uur. Hou er wel rekening mee dat er momenteel met een reserveringsysteem wordt gewerkt i.v.m. de coronamaatregelen.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Marnixplein 1
1015 ZN Amsterdam
Noord-Holland
Nederland
Contact
E-mail
info@hetmarnix.nl
Telefoon
+31 (0)20 - 524 60 00
Website
https://www.hetmarnix.nl/
Navigatieadres
Google coördinaten
52.377970, 4.878334
map Open kaart