Naaktzwemmen De Vrolijkheid

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Houd je van baantjes trekken of recreatief zwemmen? Wil je ervaren hoe dat voelt zonder zwemkleding? Via Naturisten Zwemvereniging Zwolle Niks um ’t lief kun je naaktzwemmen bij zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

Naaktzwemmen

Naaktzwemmen kan op donderdag van 20.30-21.30 uur en op zaterdag van 17.00-18.00 uur. Op zaterdag zijn er twee baden beschikbaar en is het gemakkelijker om de anderhalve meter afstand aan te houden. We zwemmen door tot eind april 2021 met uitzondering van de landelijke Feestdagen.

Kijk voor informatie over het lidmaatschap op de website van Naturisten Zwemvereniging Zwolle Niks um ’t lief.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Ossenkamp 7
8024 AG Zwolle
Overijseel
Nederland
Navigatieadres
Google coördinaten
52.5234659, 6.1234152
map Open kaart